- - - klik op logo voor menu - - -

Agenda 2020

Alle routes zijn - enkele dagen voortijds - te downloaden als ZIP-bestand. Dit ZIP-bestand bevat de GPS-route(s) voor Garmin- & TomTom-gebruikers, eventueel aangevuld met een routeoverzicht, instellingen voor GPS- & routeprogramma en de originele tracks (sporen). Na het herberekenen van de routes in het routeprogramma wat je gebruikt (ALTIJD uitvoeren!) moeten deze exact gelijk zijn aan de tracks. Daarna kun je de route naar je GPS verzenden. Gebruik je de ROUTE, dan mag de herberekenfunctie van je GPS AAN staan. Gebruik je de TRACK of SPOOR, dan moet de herberekenfunctie van je GPS UIT staan.

De tijden die bij de toertochten vermeld staan, dienen gelezen te worden als "verzamelen vanaf ~ vertrek om" bij Café BU!TEN, Hessenweg 174 in De Bilt (tenzij anders vermeld). In principe vertrekt de toergroep(jes) als eerste, de andere groepen met een hoger gemiddeld tempo vertrekken later (ter plekke te bepalen).

zondag 16 februari
Algemene Leden Vergadering
14:00 ~ 16:30 uur

MEMBERS ONLY

Uiteraard beginnen we met het tekenen van de presentielijst, gevolgd door o.a. de goedkeuring van de notulen en de beknopte verslaggeving van 2019 door ieder bestuurs- en commissielid. Verder zal volgens het schema Penningmeester Anjes zich herkiesbaar stellen voor een nieuwe termijn van drie jaar. Ook wordt het komende seizoen doorgenomen, kunnen er tussentijds vragen gesteld worden en zal ook zoals gebruikelijk de inschrijving en contante betaling voor deelname aan de Buitenland-4-daagse zijn.

donderdag 20 t/m zondag 23 februari
MOTORbeurs Utrecht
zie website Motorbeurs Utrecht

zondag 29 maart
Openingsrit
11:00 ~ 11:30 uur

Onze eerste echte clubrit van 2020 dus de rossen mogen uit hun hok worden getrokken, maar misschien kun je de wintervoering voor de zekerheid nog even laten zitten in je pak. Uiteraard heb je je motor in tiptop conditie gebracht (ook de banden nog met voldoende profiel, onbeschadigd en op de juiste spanning?) zodat je veilig op weg kunt.

Biltse Motorrijders Vereniging
RPO Webdesign (© 2011)
--- KvK 54971616 ---

Deze website maakt gebruik van cookies, zie hiervoor onze Privacyverklaring.