- - - klik op logo voor menu - - -

Agenda 2020

Alle routes zijn - enkele dagen voortijds - te downloaden als ZIP-bestand. Dit ZIP-bestand bevat de GPS-route(s) voor Garmin- & TomTom-gebruikers, eventueel aangevuld met een routeoverzicht, instellingen voor GPS- & routeprogramma en de originele tracks (sporen). Na het herberekenen van de routes in het routeprogramma wat je gebruikt (ALTIJD uitvoeren!) moeten deze exact gelijk zijn aan de tracks. Daarna kun je de route naar je GPS verzenden. Gebruik je de ROUTE, dan mag de herberekenfunctie van je GPS AAN staan. Gebruik je de TRACK of SPOOR, dan moet de herberekenfunctie van je GPS UIT staan.

De tijden die bij de toertochten vermeld staan, dienen gelezen te worden als "verzamelen vanaf ~ vertrek om" bij Café BU!TEN, Hessenweg 174 in De Bilt (tenzij anders vermeld). In principe vertrekt de toergroep(jes) als eerste, de andere groepen met een hoger gemiddeld tempo vertrekken later (ter plekke te bepalen).

zondag 29 maart
Openingsrit
11:00 ~ 11:30 uur


=== GEANNULEERD tot nader order wegens geldende adviezen omtrent het CORONA-virus ===

De kans zat er natuurlijk al in en het bestuur heeft besloten om deze en mogelijk ook de volgende ritten en activiteiten die onder de BMV-vlag worden georganiseerd, tot nader order te annuleren. Jullie webmaster heeft 18 maart zijn eigen openingsrit al gedaan en het was heerlijk toeven in het Brabantse land: uitstekend rijweer met een aangenaam zonnetje, vrijwel lege (dijk)wegen en zonder de keuzestress van een geschikt café of restaurant. Alles zat gewoon potdicht maar daarop had ik mezelf al voorbereid: lunchpakket en wat extra lekkernijen had ik thuis al samengesteld. En eigenlijk is dat best wel praktisch.

Trek er dus vooral op uit met een lunchpakketje in je tank- of zadeltas, of rij een groot tankstation binnen zolang het nog kan. Hou het gas er lekker op want dat verlaagt de kans op Corona-infectie, denk ik. Rij een route uit het hoofd of kies er eentje uit ons routearchief. En stuur de foto van jouw/jullie lunchplekje naderhand naar de webmaster voor publicatie in het fotoalbum van dit jaar... :-)

zondag 19 april
Koningsrit
10:00 ~ 10:30 uur


=== GEANNULEERD tot nader order wegens geldende adviezen omtrent het CORONA-virus ===

Indien de voorkeursdatum voor het ijskart-uitje op deze dag valt, zal de toertocht hierop worden aangepast om het te combineren met de activiteit.

zondag 17 mei
Warm-Up 1-daagse
10:00 ~ 10:30 uur


=== GEANNULEERD tot nader order wegens geldende adviezen omtrent het CORONA-virus ===

vrijdag 5 t/m maandag 8 juni
Buitenland-4-daagse
09:00 ~ 10:00 uur

MEMBERS ONLY

De bestemming is Motorhotel GuS in Hoxel (ten zuid-westen van Morbach) aan de rand van Naturpark Hunsrück. Enkele dagen voor vertrek wordt er een e-mail verstuurd naar alle deelnemers, met informatie over de routes, verzamelpunt en tijden, kamerindeling, telefoonnummers e.d.

vrijdag 26 juni t/m zondag 28 juni
Motul TT Assen - 90ste editie
zie website Motul TT Assen

zondag 28 juni
n.n.b.
10:00 ~ 10:30 uur

zondag 26 juli
n.n.b.
10:00 ~ 10:30 uur

zondag 30 augustus
26ste GBMTT
10:30 ~ 12:00 uur

Wat is een motorseizoen zonder onze Grote Biltse MotorToerTocht?... Natuurlijk op de laatste zondag van augustus en van begin tot eind een ware traktatie voor alle motorliefhebbers.

Van 10:30 tot 11:45 uur kun je je inschrijven en betalen voor deelname (BMV);
BMV-leden € 15,00 (bestuurder) of € 12,50 (duo/passagier)
NIET-leden € 20,00 (bestuurder) of € 17,50 (duo/passagier)
(BMV): inclusief uitgebreide lunch, praktisch aandenken en toerleiders tijdens de rit. Gelieve gepast te betalen...

Om 11:45 uur houdt onze voorzitter Ard van den Berg een kort praatje en worden er tevens een aantal gedrags- en veiligheidsregels aangehaald (zie hiertoe de documenten Regels Rijden in Groepsverband en Eigen Verklaring). Vanaf 12:00 uur is de start en rijden wij in meerdere kleine groepjes richting de lunchlocatie en natuurlijk ook weer terug naar Café BU!TEN.

Zoals altijd sluiten wij de GBMTT af met een heerlijke BBQ.

zondag 20 september
Najaarsweersrit
10:00 ~ 10:30 uur

zondag 18 oktober
Afsluitingsrit
10:00 ~ 10:30 uur

Biltse Motorrijders Vereniging
RPO Webdesign (© 2011)
--- KvK 54971616 ---

Deze website maakt gebruik van cookies, zie hiervoor onze Privacyverklaring.