- - - klik op logo voor menu - - -

Agenda 2019

Alle routes zijn - enkele dagen voortijds - te downloaden als ZIP-bestand. Dit ZIP-bestand bevat de GPS-route(s) voor Garmin- & TomTom-gebruikers, eventueel aangevuld met een routeoverzicht, instellingen voor GPS- & routeprogramma en de originele tracks (sporen). Na het herberekenen van de routes in het routeprogramma wat je gebruikt (ALTIJD uitvoeren!) moeten deze exact gelijk zijn aan de tracks. Daarna kun je de route naar je GPS verzenden. Gebruik je de ROUTE, dan mag de herberekenfunctie van je GPS AAN staan. Gebruik je de TRACK of SPOOR, dan moet de herberekenfunctie van je GPS UIT staan.

De tijden die bij de toertochten vermeld staan, dienen gelezen te worden als "verzamelen vanaf ~ vertrek om" bij Café BU!TEN, Hessenweg 174 in De Bilt (tenzij anders vermeld). In principe vertrekt de toergroep(jes) als eerste, de andere groepen met een hoger gemiddeld tempo vertrekken later (ter plekke te bepalen).

zondag 25 augustus
25ste GBMTT
10:30 ~ 12:00 uur

Wat is een motorseizoen zonder onze Grote Biltse MotorToerTocht?... Natuurlijk op de laatste zondag van augustus en van begin tot eind een ware traktatie voor alle motorliefhebbers.

Van 10:30 tot 11:45 uur kun je je inschrijven en betalen voor deelname (BMV);
BMV-leden € 15,00 (bestuurder) of € 12,50 (duo/passagier)
NIET-leden € 20,00 (bestuurder) of € 17,50 (duo/passagier)
(BMV): inclusief uitgebreide lunch, praktisch aandenken en toerleiders tijdens de rit. Gelieve gepast te betalen...

Om 11:45 uur houdt onze voorzitter Ard van den Berg een kort praatje en worden er tevens een aantal gedrags- en veiligheidsregels aangehaald (zie hiertoe de documenten Regels Rijden in Groepsverband en Eigen Verklaring). Om 12:00 uur is de start en rijden wij in meerdere kleine groepjes richting de lunchlocatie en natuurlijk ook weer terug naar Café BU!TEN.

Zoals altijd sluiten wij de GBMTT bij BU!TEN af met een heerlijke BBQ(*) die wij wegens omstandigheden nu zčlf organiseren. Onze leden hebben inmiddels hierover een mailing ontvangen. Ben je geen lid maar wil je wel/ook deelnemen aan deze BBQ, stuur dan een e-mail voorzien van je naam + telefoonnummer + aantal personen (en eventuele dieetwensen) naar de webmaster: bmvwebmaster@gmail.com

De uiterlijke aanmelddatum voor de BBQ is donderdag 22 augustus i.v.m. inkoop en bereidingstijd. Aanmelding is bindend, de BBQ gaat altijd door, ook bij slecht weer. Betaling ten tijde van de BBQ.

(*) Diverse soorten kwaliteitsvlees, ambachtelijk bereide salades, sauzen, friet en stokbrood. Prijs: € 15,00 pp.

zondag 22 september
Najaarsweersrit
10:00 ~ 10:30 uur

zondag 20 oktober
Goede Doel-rit
10:00 ~ 10:30 uur

zondag 24 november
Foto-/filmmiddag
10:00 ~ 10:30 uur

Onder voorbehoud

Biltse Motorrijders Vereniging
RPO Webdesign (© 2011)
--- KvK 54971616 ---

Deze website maakt gebruik van cookies, zie hiervoor onze Privacyverklaring.