- - - klik op logo voor menu - - -

Agenda 2021

Alle routes zijn - enkele dagen voortijds - te downloaden als ZIP-bestand. Dit ZIP-bestand bevat de GPS-route(s) voor Garmin- & TomTom-gebruikers, eventueel aangevuld met een routeoverzicht, instellingen voor GPS- & routeprogramma en de originele tracks (sporen). Na het herberekenen van de routes in het routeprogramma wat je gebruikt (ALTIJD uitvoeren!) moeten deze exact gelijk zijn aan de tracks. Daarna kun je de route naar je GPS verzenden. Gebruik je de ROUTE, dan mag de herberekenfunctie van je GPS AAN staan. Gebruik je de TRACK of SPOOR, dan moet meestal de herberekenfunctie van je GPS UIT staan, wat per merk (of zelfs type) kan verschillen.

De tijden die bij de toertochten vermeld staan, dienen gelezen te worden als "verzamelen vanaf ~ vertrek om" bij Café BU!TEN, Hessenweg 174 in De Bilt (tenzij anders vermeld). In principe vertrekt de toergroep(jes) als eerste, de andere groepen met een hoger gemiddeld tempo vertrekken later (ter plekke te bepalen).

binnenkort
Algemene Leden Vergadering
E-mailing

Aangezien nu blijkt dat alle contactbeperkende maatregelen nog bar weinig nut hebben gehad, is de kans dat wij binnenkort deze verplichte jaarvergadering in groepsverband kunnen houden erg klein. Op 22 maart heeft het bestuur digitaal vergaderd middels beeldbellen wat technisch redelijk functioneerde met 6 personen, maar ook niet veel meer dan dat.

Het alternatief is een ALV-mailing waarin zijn bijgevoegd de notulen (feb 2020), bestuurs- & commissieverslagen en kascommissieverslag. Zodra de ALV-mailing is verstuurd loopt er een termijn waarbinnen de leden hun akkoord kunnen geven en vragen kunnen stellen. De respons is het aantal "aanwezige" leden. Nadat de termijn is gesloten zal het bestuur de stemmen tellen en de gestelde vragen beantwoorden. De notulen van deze ALV worden naderhand aan alle leden verzonden. Op dit moment is een deel van de verslagleggingen nog steeds niet afgerond...

Op 23 mei hebben we voorafgaand aan de clubrit in sterk afgeslankte vorm de bestuurswisseling laten plaatsvinden, waarbij uittredend secretaris Marco Grashof werd bedankt voor zijn betrokkenheid en inzet gedurende twee termijnen (2015 ~ 2021), het BMV-speldje zal hem nog in een feestelijkere setting zodra dat weer mogelijk is worden opgespeld. In de afgelopen maanden had het bestuur drie kandidaatstellingen ontvangen: Agnes de Koning (reserve), Peter Kroon (reserve) en Hans van Boggelen (volwaardig). Hierdoor was een stemming overbodig, werden de reservekandidaten bedankt en werd Hans van Boggelen geïnstalleerd als nieuwe secretaris.

zondag 22 augustus
27ste GBMTT
10:30 ~ 12:00 uur

zondag 19 september
nnb
10:00 ~ 10:30 uur

zondag 17 oktober
nnb
10:00 ~ 10:30 uur

Biltse Motorrijders Vereniging
RPO Webdesign (© 2011)
--- KvK 54971616 ---

Deze website maakt gebruik van cookies, zie hiervoor onze Privacyverklaring.