- - - klik op logo voor menu - - -

Agenda 2020

Alle routes zijn - enkele dagen voortijds - te downloaden als ZIP-bestand. Dit ZIP-bestand bevat de GPS-route(s) voor Garmin- & TomTom-gebruikers, eventueel aangevuld met een routeoverzicht, instellingen voor GPS- & routeprogramma en de originele tracks (sporen). Na het herberekenen van de routes in het routeprogramma wat je gebruikt (ALTIJD uitvoeren!) moeten deze exact gelijk zijn aan de tracks. Daarna kun je de route naar je GPS verzenden. Gebruik je de ROUTE, dan mag de herberekenfunctie van je GPS AAN staan. Gebruik je de TRACK of SPOOR, dan moet de herberekenfunctie van je GPS UIT staan.

De tijden die bij de toertochten vermeld staan, dienen gelezen te worden als "verzamelen vanaf ~ vertrek om" bij Café BU!TEN, Hessenweg 174 in De Bilt (tenzij anders vermeld). In principe vertrekt de toergroep(jes) als eerste, de andere groepen met een hoger gemiddeld tempo vertrekken later (ter plekke te bepalen).


=== Mededeling omtrent het CORONA-virus ===

Het bestuur heeft besloten om alle ritten en activiteiten die onder de BMV-vlag worden georganiseerd, tot nader order te annuleren. Wat overigens niet inhoudt dat jouw lieffie binnen moet blijven staan. Trek er dus vooral op uit met een lunchpakketje in je tank- of zadeltas, of rij een groot tankstation binnen zolang het nog kan. Hou het gas er lekker op want hoe harder je gaat, hoe lager de infectiekans (denk ik). En bovendien zijn verstandige rijders sowieso al van top tot teen ingepakt wat ons vrijwel immuun maakt... Rij een route uit het hoofd of kies er eentje uit ons routearchief. En stuur de foto van jouw/jullie lunchplekje naderhand naar de webmaster voor publicatie in het fotoalbum van dit jaar... :-)

vrijdag 5 t/m maandag 8 juni
Buitenland-4-daagse
09:00 ~ 10:00 uur

MEMBERS ONLY

De bestemming is Motorhotel GuS in Hoxel (ten zuid-westen van Morbach) aan de rand van Naturpark Hunsrück.


=== GEANNULEERD tot nader order wegens geldende adviezen omtrent het CORONA-virus ===

Verscheidene rijksdocumenten van de deelstaten Nordrhein-Westfalen en Rheinland-Pfalz heeft jullie webmaster er op nageslagen om hierin zoveel duidelijkheid als mogelijk te krijgen. Hoewel het hotel vanaf 18 mei weer operationeel is, blijven de restricties voor buitenlanders (wij dus) onveranderd van kracht. Wel gaan betekent gewoon extra gezondheidsrisico lopen en de blijvend gehanteerde 1,5m-samenleving met slechts 14 personen maakt het er ook niet gezelliger op. Ons Buitenlandweekend wordt dus uitgesteld, maar niet afgesteld...

Voor wie op eigen gelegenheid wel naar Motorhotel GuS wil gaan, dient hiertoe zelf contact met het hotel op te nemen en vermeld er dan bij "BMV-weekend".

vrijdag 26 juni t/m zondag 28 juni
Motul TT Assen - 90ste editie
zie website Motul TT Assen


=== GEANNULEERD door de TT-organisatie wegens geldende adviezen omtrent het CORONA-virus ===
Mogelijk (en hopelijk) zal de TT Assen later in dit jaar alsnog verreden gaan worden...

zondag 28 juni
Lunchpakket-rit
10:00 ~ 10:30 uur

Nu diverse teugels van de lockdown iets gevierd zijn, vinden wij als bestuur dat we ook maar iets mogen gaan vieren. Niet meteen uitbundig, losbandig en alle remmen los, maar met enige te respecteren voorzorgsmaatregelen en hiermee bewust omgaan. Natuurlijk gepaste metrische afstand tot elkaar houden als dat gewenst is, en zo niet is knuffelen toegestaan. Althans wat ons betreft, hoe "de overheid" hierover denkt is een onzekere factor. Maar goed, dat is motorrijden en weer heelhuids thuis komen ook...

Zoals de naam al sterk doet vermoeden, strijken we tijdens de lunchpauze niet neer op een sterk sociaal gecontroleerd terras maar gaan we een uurtje of zo hardcore kamperen op een ruim en geschikt terrein. Een recreatieplek in het bos, een uitzichtpunt aan het water of een parkeerterrein bij een treinstation of de Mac. Op dit moment van schrijven zijn het nog slechts ideeën. Wat wel definitief is, is dat ieder een eigen lunchpakket meeneemt.

Nb. Indien jouw motorfiets geen ruimte heeft voor jouw lunchpakket, kun je vast wel iemand die ruimte over heeft in een tanktas, zij- of topkoffer, lief aankijken. Verpak je lunch dan liefst in een (hersluitbaar) diepvrieszakje, die zijn lekker sterk, luchtdicht en rammelen niet. Met koolzuurhoudende drankjes, scherpe voorwerpen en breekbare flesjes doe je je helper-in-nood geen plezier mee, dus die hou je zelf bij je.

zondag 26 juli
n.n.b.
10:00 ~ 10:30 uur

zondag 30 augustus
26ste GBMTT
10:30 ~ 12:00 uur

Wat is een motorseizoen zonder onze Grote Biltse MotorToerTocht?... Natuurlijk op de laatste zondag van augustus en van begin tot eind een ware traktatie voor alle motorliefhebbers.

Van 10:30 tot 11:45 uur kun je je inschrijven en betalen voor deelname (BMV);
BMV-leden € 15,00 (bestuurder) of € 12,50 (duo/passagier)
NIET-leden € 20,00 (bestuurder) of € 17,50 (duo/passagier)
(BMV): inclusief uitgebreide lunch, praktisch aandenken en toerleiders tijdens de rit. Gelieve gepast te betalen...

Mogelijk dat wegens Corona-restricties de kosten en inbegrepen zaken kunnen worden aangepast...

Om 11:45 uur houdt onze voorzitter Ard van den Berg een kort praatje en worden er tevens een aantal gedrags- en veiligheidsregels aangehaald (zie hiertoe de documenten Regels Rijden in Groepsverband en Eigen Verklaring). Vanaf 12:00 uur is de start en rijden wij in meerdere kleine groepjes richting de lunchlocatie en natuurlijk ook weer terug naar Café BU!TEN.

zondag 20 september
Najaarsweersrit
10:00 ~ 10:30 uur

zondag 18 oktober
Afsluitingsrit
10:00 ~ 10:30 uur

Biltse Motorrijders Vereniging
RPO Webdesign (© 2011)
--- KvK 54971616 ---

Deze website maakt gebruik van cookies, zie hiervoor onze Privacyverklaring.