- - - klik op logo voor menu - - -

Agenda 2020

Alle routes zijn - enkele dagen voortijds - te downloaden als ZIP-bestand. Dit ZIP-bestand bevat de GPS-route(s) voor Garmin- & TomTom-gebruikers, eventueel aangevuld met een routeoverzicht, instellingen voor GPS- & routeprogramma en de originele tracks (sporen). Na het herberekenen van de routes in het routeprogramma wat je gebruikt (ALTIJD uitvoeren!) moeten deze exact gelijk zijn aan de tracks. Daarna kun je de route naar je GPS verzenden. Gebruik je de ROUTE, dan mag de herberekenfunctie van je GPS AAN staan. Gebruik je de TRACK of SPOOR, dan moet de herberekenfunctie van je GPS UIT staan.

De tijden die bij de toertochten vermeld staan, dienen gelezen te worden als "verzamelen vanaf ~ vertrek om" bij Café BU!TEN, Hessenweg 174 in De Bilt (tenzij anders vermeld). In principe vertrekt de toergroep(jes) als eerste, de andere groepen met een hoger gemiddeld tempo vertrekken later (ter plekke te bepalen).


=== Mededeling omtrent het CORONA-virus ===

Nu de restricties langzaam afnemen en de wereld stapsgewijs weer toegankelijker wordt, is de BMV-vlag inmiddels weer gehesen en de eerste clubrit verreden. Knus op een kluitje lunchen in een zaal of op een terras zit er voorlopig nog niet in, daarover moeten we gewoon realistisch blijven. Ook al behoren wij allemaal tot dezelfde BMV-familie, de horeca zal dit toch heel anders (moeten) interpreteren en een aanzienlijk lagere capaciteit kunnen aanbieden. Dat betekent dus dat er wellicht ook gelunched moet worden op minder fijne locaties zoals wegrestaurants, fastfood-vreetschuren en snackbars als het echt niet anders kan.

zondag 26 juli
Hollandsch Diep (216 km)
10:00 ~ 10:30 uur

Onze toercoördinator Martin heeft extra zijn best gedaan en een route bedacht naar een gebied waar wij niet vaak komen.

Vanaf Zijderveld gaat het binnendoor richting Gorinchem, langs De Biesbosch naar Dordrecht waar we neerstrijken bij het Postilion Hotel om ons te laten verwennen. Voor de connaisseurs onder ons is de McDonald's 50 meter verder... Met gevulde magen steken we bij Numansdorp het Hollandsch Diep over en passeren we o.a. Klundert, Drimmelen, Hank en Almkerk. Bij Fort Altena draaien we de A27 op als eindetappe tot aan café restaurant BU!TEN.

zondag 30 augustus
26ste GBMTT
10:30 ~ 12:00 uur

Een clubjaar zonder Grote Biltse MotorToerTocht kán natuurlijk niet, Corona of niet. Maar dat het dit jaar anders zal gaan, komen we niet onderuit. Dit vereist zowel organisatorisch als uitvoerend extra denkwerk en inspanning van ons thuishonk Café Restaurant BU!TEN, jullie bestuursleden en ook van jullie zelf uiteraard.

Zo zal de inbegrepen lunch een campingtintje hebben en ook iets eenvoudiger van samenstelling zijn, maar zeker niet minder smaakvol. Het felbegeerde BMV-aandenken zal dit keer zelf terplekke uitgekozen mogen worden, wat je het beste kunt gebruiken. Voor deze Corona-versie GBMTT hebben we het inschrijfgeld met €5,00 verlaagd.

Van 10:30 tot 11:45 uur kun je je inschrijven en betalen voor deelname (BMV);
BMV-leden € 10,00 (bestuurder) of € 7,50 (duo/passagier)
NIET-leden € 15,00 (bestuurder) of € 12,50 (duo/passagier)
(BMV): inclusief lunch, een praktisch aandenken en toerleiders tijdens de rit. Gelieve gepast te betalen...

Om 11:45 uur houdt onze voorzitter Ard van den Berg een kort praatje en worden er tevens een aantal gedrags- en veiligheidsregels aangehaald (zie hiertoe de documenten Regels Rijden in Groepsverband en Eigen Verklaring). Vanaf 12:00 uur is de start en rijden wij in meerdere kleine groepjes richting de lunchlocatie en natuurlijk ook weer terug naar Café BU!TEN.

Zoals altijd sluiten wij de GBMTT af bij Café Restaurant BU!TEN met een heerlijke BBQ, georganiseerd door Rob en zijn team. Een gevarieerd vleespakket en alles wat daarbij hoort, inclusief 1 standaard consumptie voor €20,00 pp. De uiterlijke aanmelddatum voor de BBQ is donderdag 27 augustus i.v.m. inkoop en bereidingstijd. Aanmelding is bindend, de BBQ gaat altijd door, ook bij slecht weer. Betaling bij aanmelding.

zondag 20 september
Najaarsweersrit
10:00 ~ 10:30 uur

zondag 18 oktober
Afsluitingsrit
10:00 ~ 10:30 uur

Biltse Motorrijders Vereniging
RPO Webdesign (© 2011)
--- KvK 54971616 ---

Deze website maakt gebruik van cookies, zie hiervoor onze Privacyverklaring.