- - - klik op logo voor menu - - -

Agenda 2022

Alle routes zijn - enkele dagen voortijds - te downloaden als ZIP-bestand. Dit ZIP-bestand bevat het GPX-bestand voor Garmin- & TomTom-gebruikers (noodzakelijke POI's, tracks en indien aangeleverd herberekenbare routes), een JPG-bestand (afbeelding) van de regio die de route beslaat en eventueel specifieke navigatie-instellingen. Op alle routes is ons regelement (EV & RRG) van toepassing.

De tijden die bij de toertochten vermeld staan, dienen gelezen te worden als "verzamelen vanaf ~ vertrek om" bij Café BU!TEN, Hessenweg 174 in De Bilt (tenzij anders vermeld). In principe vertrekt de toergroep als eerste, de andere groepen met een hoger gemiddeld tempo vertrekken later (ter plekke te bepalen). Een en ander is uiteraard afhankelijk van de opkomst en het aantal rijders die bereid zijn vooraan te rijden.

zondag 31 juli
Westenwind
09:30 ~ 10:00 uur

Frank en Annelies van de ToerCommissie hebben een mooie route in voorbereiding, een wat langere (229 km) waardoor men gekozen heeft voor een andere startlocatie namelijk het Van der Valk Hotel & Restaurant, Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE Vianen. Ook verzamelen we een half uurtje eerder dan anders, dus hou hiermee rekening. Enkele dagen voortijds zal de route gecontroleerd en hier te downloaden zijn.

Vanaf 09:30 uur staat Frank Verburg bij de ingang van het parkeerterrein direct rechts voor ontvangst met koffie. Deel A van de rit bestaat uit twee delen (A1 en A2...), aan het einde van het eerste deel, na zo’n 40 kilometer bij Haastrecht, staat de moeder van Annelies Cluistra daar ook met koffie klaar. In deel A2 moet je even goed opletten!! Bij +83 km vanaf de start of bij 52,5 km vanaf begin route A2 (daar zit je nagenoeg tegen Rotterdam Airport aan), daar loopt de N209 eerst over de A13, en daar bij het stoplicht komt een grote draai/rotonde naar rechts naar de A13, maar draai níet de A13 op, rij daar langzaam en kijk goed want ga in de draai direct aan het einde van de vangrails naar rechts de rode klinkerweg op!! (Ter verduidelijking heeft de webmaster van de oprit naar de A13 een luchtfoto bewerkt waarbij - uiteraard - de groene stippellijn gevolgd moet worden. Deze foto is in het routepakket bijgevoegd maar wordt ook in de mailing aangehecht.)

Na de lunch-stop gaat de route eerst naar rechts de N468 op, na zo’n 70 meter linksaf langs de vrachtwagen-parkeerplaats en zo de route vervolgen.

zondag 28 augustus
28ste GBMTT
10:30 ~ 12:00 uur

zondag 18 september
Najaarsweerrit
10:00 ~ 10:30 uur

zondag 16 oktober
Afsluitingsrit
10:00 ~ 10:30 uur

Biltse Motorrijders Vereniging
RPO Webdesign (© 2011)
--- KvK 54971616 ---

Deze website maakt gebruik van cookies, zie hiervoor onze Privacyverklaring.