- - - klik op logo voor menu - - -

Clubkleding

BMV-kledinglijn

Een motorfiets is net als kleding onderhevig aan slijtage door gebruik en zal op een bepaald moment worden vervangen door (meestal) een nieuwer exemplaar. Aangezien de eerste serie T-shirts en baseball-caps met ons logo ongetwijfeld ouderdomsverschijnselen vertonen, is dat voor jullie bestuur aanleiding geweest om de kledinglijn maar eens een flinke update te geven. Ons logo is op dieet geweest in de fotobewerkingssoftware van de webmaster, zodat alleen het lijnenspel overbleef, wat mooi oogt en prettiger draagt. Het lettertype en -grootte zijn nagenoeg ongewijzigd gebleven.

Mogelijkheden

Om te kunnen spreken van een kledinglijn, kan er naast het populaire T-shirt met korte mouwen ook gekozen worden voor de versie met lange mouwen voor de momenten waarbij het te warm is voor een trui maar nog te fris voor korte mouwen. Verder kun je kiezen voor een poloshirt, sweater, hoodie, vest en fleece-jack, vanaf maat XXS tot en met XXL.

Het logo is er in twee varianten: opdruk en borduring. Kies je voor een opdruk dan wordt dit standaard op voor- en achterkant aangebracht. Kies je voor een chique en onverwoestbare borduring dan heb je de keuze uit een klein borstlogo met de afkorting "BMV", een groot ruglogo met de volledige text of allebei. Eventueel kun je zelfs kiezen voor helemaal geen opdruk of borduring...

Ook zijn een aantal kleuren bepaald en kan men zelf een keuze maken welke kleurcombinatie hem of haar het beste siert. Voor de kleding zijn er 6 kleuren (fleece: 3 kleuren), voor de opdruk / borduring zijn er 5 kleuren en de baseball-cap (basisprijs 8,50) is er alleen in stijlvol zwart, eventueel voorzien van een zilver- of oranjekleurig borduursel zoals het borstlogo.

Bestellen, betaling en levering

Onze leverancier van de degelijke BMV-kleding is Your Style te Utrecht van BMV-lid Menno de Groot. Wanneer je vragen of speciale wensen hebt, ben je bij hem aan het juiste adres. Zijn bedrijfs-/contactgegevens staan op de prijslijst die je kunt downloaden. Bestellen dien je rechtstreeks aan Menno door te geven: persoonlijk, via telefoon of e-mail.

Biltse Motorrijders Vereniging
RPO Webdesign (© 2011)
--- KvK 54971616 ---

Deze website maakt gebruik van cookies, zie hiervoor onze Privacyverklaring.