Buitenland-4-daagse - 15 t/m 18 juni 2018

Met de BMV "On-Tour" naar het Sauerland. Op de valreep konden Koos & ik toch nog mee met de trip naar het Sauerland, we hadden er zin in!

Tussen 09:00 en 10:00 uur verzamelen in Cuijk, uiteraard waren we op tijd, het weer was goed en de komende dagen werd er ook alleen maar goed weer voorspeld, dus alle ingredinten voor een prima weekend. De groepen werden bij Cuijk ingedeeld, althans mijn groep en dat is de rest van de trip zo gebleven: Carolien (onze prima voorrijdster), Annelies, Jan, Hans, Fons en ik. Ik had van mijn leven nog nooit zon eind gereden maar ik dacht, ch, die rechterhand doet het wel en anders draai ik gewoon het gas terug, ik ben overigens toch nog niet zon gasplukker. Koos ging in de "jonge hondengroep" zeer rap en sommigen misschien wat onbezonnen, maar met verstand toch (hopelijk)... Als je maar lol hebt en dat telt voor iedereen, en een ieder op zijn eigen manier.

Na een mooie eerste helft onze eerste stop, we hadden best trek maar op het menu stond bockworst, bockworst en oja, er was ook nog bockworst. De dame in kwestie stond daarom ook heel blauw te kijken dat ik alleen een kaal broodje met boter wilde, want in worst had ik effe geen zin in. s-Avonds aangekomen in Haus zur Sonne, prima locatie en na een welverdiend lekker gerstensappie, de spullen op de kamer onder de pomp en daarna een happie gegeten. Tijdens het eten gezellig gekletst met mijn tafelheer, daarna nog n borreltje genuttigd en mijn mandje in. Mijn rechter been ging het bed in, mijn linker heeft het niet meer bewust meegemaakt want mijn lijf sliep al.

Volgende dag de "Kanniekiezenrit" gekozen (prachtig!), lekker achter Carolien aan met zijn vijven, poeh, wat een bochten! Nu weet ik dat je als motorrijder daar op kickt, maar heel soms dacht ik nou da's wel heel erg bochtig hoor, maar ik kwam natuurlijk gewoon (nouja, gewoon...) overal doorheen!

Zondag de "Krombacherrit", ook mooi, wat hebben we een lol gehad met ons groepje, onze gesprekstof was zeer divers, maar dat is ook leuk om vanalles aan te snijden. Je gaat elkaar op deze manier ook een beetje beter leren kennen in zon weekend, zo ook s-avonds tijdens de borrel in de bar, top zo een paar dagen met elkaar op stap! En dan is het ineens alweer zondagavond, de laatste avond. Jammer eigenlijk best wel, maar toch ook best wel weer stiekem fijn om naar huis te gaan, want hier en daar waren wel wat pijnplekkies.

Het weer was ietsje minder, enigszins bewolkt. We hebben de eerste helft binnendoor gereden, geen stop gemaakt welke op papier stond maar we kwamen elders terecht, ook prima best en de rest over de snelweg gedaan. Ook regen gehad, mijn knieen werden zelfs al nat, althans mijn broek aan de buitenkant. En ik ht regen op de motor, in ieder geval als ik zelf moet rijden, tja en mijn regenpak tja, verkeerde organisatie want die zat bij Koos in de rugzak. Ik zat dus heel hard te bidden geen regen, geen regen, geen regen aub, en wat ik niet verwacht had, mijn gebed werd verhoord en het stopte met regenen!

Bedankt iedereen & allemaal voor deze gezellige trip, in het bijzonder Pleun & Sam als back-up!! Denk dat ik ook voor Annelies, Dirk en Andr mag praten, weet ik wel zeker. En inderdaad Bianca, jammer dat wij samen niet hebben gereden, althans in eenzelfde groepje een keertje, dat gaan we volgende keer anders doen hoor! En in 2019 hopelijk gewoon wr van de partij en dan wellicht op zaterdagavond live-muziek, kunnen we een dansje doen!!

Gerda & Koos

Gerda bedankt voor je verslag en een deel van bovenstaande foto's.

Biltse Motorrijders Vereniging
RPO Webdesign (© 2011)
--- KvK 54971616 ---

Deze website maakt gebruik van cookies, zie hiervoor onze Privacyverklaring.